Disclaimer voor www.rodgod.nl

RODGOD.nl, hierna te noemen RODGOD, verleent u hierbij toegang tot www.rodgod.nl en nodigt u uit de hier aangeboden diensten af te nemen.

RODGOD behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

RODGOD spant zich in om de inhoud van www.rodgod.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op www.rodgod.nl aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van RODGOD.

In het bijzonder zijn alle prijzen op www.rodgod.nl onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten. Voor op www.rodgod.nl opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan RODGOD nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij RODGOD. De inhoud van www.rodgod.nl is beschikbaar onder de Creative-Commonslicentie Naamsvermelding-GeenAfgeleideWerken 3.0 Nederlands, tenzij anders aangegeven bij specifieke materialen.

Ontbrekende- of aanvullende informatie gevonden? Laat het ons weten!

Wij zijn je dankbaar voor het signaleren en/of aanleveren van informatie voor RODGOD.nl.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.